Vagtservice

Allerød Vagtservice


Til tjeneste i hele Nordsjælland


Ferieservice hos private

Mens familien er bortrejst på ferie, holder vi øje med huset og sørger for, at omgivelserne er pæne og indbydende, når I kommer retur. Hvis der opstår problemer med huset mens I er væk, hjælper vi med at løse de udfordringer, der måtte opstå.

Ferieservice er en kombineret vagt- og hjemmeservice-ydelse, som henvender sig til private kunder.


Læs mere om hvordan vi kan passe hus og have mens i holder ferie.

Festvagter for private og skoler

Du kan hyre os som festvagt eller dørmænd til private arrangementer, f.eks. bryllupper, studenterfester og lignende, hvor I ønsker, at et par vagter hjælper med sikkerhed og evt. adgangskontrol. Vagten er klædt på under hensyn til festens art.

Vi har mange års erfaring som event vagter ved store koncerter og fodboldkampe samt som dørmand ved gymnasiefester og natklubber m.v. Vi opererer også som underleverandør ved store events, hvor vores vagter indgår i et større vagtteam.

Tryghedsvagt for private

Hvis familien er utryg ved at skulle hjem til den tomme bolig efter en længere rejse, tilbyder vi at tage imod familien ved boligen, når I kommer hjem.


Vi giver også gerne en hånd med at bære kufferterne indenfor.

Vores tryghedsvagt kan også komme forbi huset, selvom der er nogen hjemme. Det kan f.eks. være, at I ønsker at vagten kommer forbi når teenageren er alene hjemme (og evt. skal holde en fest), eller hvis I blot ønsker at vi tjekker op på om alt er vel derhjemme.

Vagtydelser til erhvervskunder

Vi tilbyder forskellige vagtydelser til virksomheder, bl.a. ad hoc bevogtningsopgaver samt fastvagter og vægterfømning ved kølealarmer.

Vagtydelser til erhverv kan være mangeartede. Vi har specialiseret os i at assistere ved ad hoc fastvagt opgaver samt specialopgaver, der opstår pludseligt, herunder f.eks. tømning af kølere og frysere om natten, hvis teknikken strejker.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • CVR nr. 38193368