Tryghedsvagt

Tryghedsvagt


Vi passer på din familie


Vi tager imod familien efter ferien

Hvis familien er utryg ved at skulle hjem til den tomme bolig efter en længere rejse, tilbyder vi at tage imod familien ved boligen, når I kommer hjem.


Vi kan udføre et indvendigt tilsyn af boligen lige inden I kommer hjem, hvis vi har fået nøgle og alarmkoder, eller vi kan låse op når I ankommer og være den første til at gå indenfor.


Når vagten har taget imod familien, giver han/hun gerne en hånd med at bære kufferter og anden bagage ind.

 

Tryghedsvagt kan bestilles særskilt eller kan indgå som en del af vores samlede ferieservice.


Læs mere om vores mange services, som kan udføres mens i holder ferie. Så kan I ubekymret komme hjem til trygge og pæne omgivelser.

Vores tryghedsvagt kan også komme forbi huset, selvom der er nogen hjemme. Det kan f.eks. være, at I ønsker at vagten kommer forbi når teenageren er alene hjemme (og evt. skal holde en fest), eller hvis I blot ønsker at vi tjekker op på om alt er vel derhjemme. Så ringer vagten på døren og hører om I er okay.


Læs mere om ferieservice og få tilbud på en 'Tryghedsvagt'.


Særligt tilbud til seniorer


Seniorer, som føler sig utrygge ved at være alene hjemme, kan få besøg af vagten på et aftalt tidspunkt. Vagten tjekker op på om kunden har det godt og har også tid til en lille hyggesnak inden han/hun kører videre. Måske skal vi give en hånd med noget praktisk, nu vi alligevel er forbi.


Læs mere om vores særlige hjemmeservicetilbud 'Besøgsven' til seniorer.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • CVR nr. 38193368