Tryghedsvagt

Tryghedsvagt


vi kontrollerer om alt er vel


Er du bekymret for om alt står vel til?

Hvis man som pårørende bor lang væk fra sin ældre mor eller far og ikke selv kan følge med i om alt står vel til, kan vi hjælpe dig.


Alt efter behov kan vores vagt køre forbi hos det ældre eller syge familiemedlem, som du ikke selv har tid eller mulighed for, at tjekke op på.


Vi kan lave en fast aftale om, at vi aflægger et besøg bestemte dage. Eller vi kan bestilles til et enkelt besøg, hvis der en aktuel grund til, at du som pårørende er bekymret for et familemedlems ve og vel.


Det kan f.eks. være, hvis du ikke har haft kontakt til den ældre i længere tid og ønsker, at vi skal undersøge om alt står vel til.


Vagten ringer på hos pågældende og fortæller, at en pårørende er bekymret for om de har det godt. Vi tager kontakt til dig bagefter og fortæller hvad vi har oplevet - eller hvis det slet ikke lykkedes at få kontakt til dit familiemedlem.


Ved fast tilbagevendene besøg vil vi normalt kun rapportere tilbage til den pårørende, hvis vi vurderer at der er ting, du bør følge op på.

Ring og hør om prisen for en tryghedsvagt

Prisen for et besøg af en tryghedsvagt afhænger af tidspunktet, det skal udføres på, om der er tale om faste besøg eller et "akut" enkeltbesøg samt afstanden til kunden i forhold til vores lokation i Allerød.


Basisprisen pr. besøg i Allerød kommune er kr. 349 inkl. moms. Se priserne i dit område ved at klikke på linket til Vagtservice.

Autoriseret vagtpersonale

Den medarbejder, der udfører opgaver med tryghedstilsyn, vil altid være uddannet og autoriseret som sikkerhedsvagt efter gældende lovgivning. Det betyder bl.a. at vi kun ansætter personale med ren straffeattest og som godkendes af politiet.


Allerød Hjemmeservice hedder også Allerød Vagservice (det er samme navn for samme firma). For at kunne tilbyde denne specifikke service, er det et lovgivningskrav, at virksomheden opfylder Lov om Vagtvirksomhed. Derfor har vi valgt at blive autoriseret som vagtselskab - ved siden af vores primære opgaver med hjemmeservice og Besøgsven.


Vi mener at det er en ekstra tryghed for dig - især som pårørende - at den medarbejder, der skal udføre et tryghedsbesøg, både er uddannet til at håndtere kritiske situationer og give livredende førstehjælp, men også samtidig er godkendt af politiet til at varetage betroede opgaver, der er reguleret i lovgivningen.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


203200

Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • Allerød Hjemmeservice ApS • CVR nr. 38193368