Bestil Feelsafe

Feelsafe Tryghedsalarm


Lej en Tryghedsalarm


På denne side kan du bestille leje af en Tryghedsalarm fra Feelsafe til at sætte op i hjemmet hos f.eks. en ældre slægtning. Det giver ekstra tryghed for både pårørende og den ældre selv.


Udfyld og indsend formularen - og vi sender et spørgeskema med oplysninger omkring kontaktpersoner og individuelle indstillinger. Når vi har alle informationer, sender vi en lejeaftale.


Bestilling af Tryghedsalarm til leje


Din bestilling er først bindende når du har modtaget og underskrevet lejeaftalen.


 
 
 
 
 
 
Anden installationsadresse
Samme som faktura adressen
 
Levering med pakkepost (+ kr. 75) du opsætter selv
Leveres og opsættes af Besøgsven (kundenr. kræves)
 
 
 

Disclaimer

Opsætning og anvendelse af en Tryghedsalarm fra Feelsafe indebær ikke, at der leveres vagtudrykning ved et vagtfirma eller andre. Alarmer fra Tryghedsalarmen adviserer de kontaktpersoner, som kunden har fået indprogrammeret i alarmsystemet. Det er så op til modtagerne af alarmsignaler at reagere. Feelsafe Danmark og Allerød Senior Service samt dets partnere er uden ansvar for reaktion eller manglende reaktion på alarmsignaler fra en købt eller lejet Tryghedsalarm.


Lejeudgiften dækker det fysiske udstyr samt månedlig afgift til det medfølgende SIM kort, men inkluderer ingen udryknings- eller serviceabonnement, udover alm. vedligeholdelse af alarmsystemets dele.


Installationsgebyret på kr. 99,00 dækker programmering af systemindstillinger og kontaktpersoners mobilnumre, samt evt. parring af sensorer, så alarmsystemet er klar til at opstille i hjemmet og tilslutte stikkontakten (baseenheden).


Hvis du vælger, at vores Besøgsven skal komme forbi og sætte det lejede alarmsystem op, betaler du almindelig timepris for den tid, vi er på besøg (eksisterende kunder). Alle andre kunder betaler timepris inkl. kørsel t/r - og vi tilbyder kun at køre til adresser i Storkøbenhavn eller Nordsjælland øst for Roskilde Fjord.


Lejeaftalen indgås med en samarbejdspartner, men som Besøgsven-kunde betaler du lejeudgiften via vores månedlige faktura.


Kunder, som ikke har en fast Besøgsven-aftale eller anden fast aftale med Allerød Senior Service, afkræves et depositum på kr. 500, som refunderes efter lejeperioden.


Du modtager en særskilt faktura sammen med lejeaftalen, hvor den 1. betaling er opgjort. Den 1. betaling inkluderer installationsgebyr, leje for den løbende måned (hvis lejeperioden starter midt i en måned), forudbetalt leje for én hel måned, evt. forsendelse (hvis valgt) samt depositum, hvis du ikke er kunde i forvejen. Herefter skal lejeudgiften betales månedsvis forud i mindst 6 måneder i alt. Der er 1 måneds opsigelsesvarsel.


Pris eksempel: Du bestiller en Basismodel med lejestart den 1. i en måned og er allerede kunde hos Allerød Seniorservice. 1. betaling lyder på installation (kr. 99,-) + forudbetalt 1 måneds leje (kr. 179,-) = I ALT kr. 278,- Herefter kr. 179,- pr. måned i leje. Din Besøgsven sætter alarmen op ved et aftalt besøg og viser hvordan den virker. Det tager 5 minutter.


Som forbrugerkunde har du fortrydelsesret indtil vi leverer det bestilte alarmsystem med dine individuelle indstillinger, eller højst 14 dage fra lejeaftalen skrives under.