Om os

Om os

Om Allerød Senior Service

Firmaet blev startet af Charlotte Elley, som i en årrække havde arbejdet på et rehabiliteringscenter og der igennem selv har oplevet, hvilke udfordringer mange ældre står med, når de kommer hjem og er alene efter et behandlings- eller rehabiliteringsforløb. Det gav ideen til at tilbyde en service med en fast besøgsven, som kan udfylde noget af den tomhed, mange enlige ældre oplever i hverdagen, eller give en hånd med nogle praktiske ting, som helbred ikke lige tillader.

 

Allerød Senior Service har både udbudt regulær rengøringsservice til ældre, havehjælp, indkøbsservice under Corona-pandemien, men navnlig den populære besøgsven service, der især handler om social omsorg, nærværende personlig kontakt og kontinuitet. Vi har i dag begrænset vores service til det, som vi ser der er størst behov for, nemlig de sociale besøg.

 

Derfor kan du ikke længere bestille os til kun at komme og gøre rent. Der henviser vi i stedet til et af de mange rengøringsfirmaer, der findes.

 

I dag er det primært Charlotte, der betjener kunderne. Hvis vi finder den rette medarbejder, ansætter vi gerne en ekstra til at være besøgsven. Men vores krav til den person, der skal ansættes, er meget høje – og vi tilbyder ingen fyrstelig løn – så det er ikke lige til, at finde nye kollegaer. Derfor vil vi ind imellem være nødt til at takke nej til nye kunder.


Administration og bogholderi passes af Charlottes mand, Anders. Hvis du ringer på hovednummeret, og Charlotte er optaget hos en kunde, vil telefonen blive stillet videre til kontoret, eller du kan lægge en telefonbesked og blive ringet op senere.

 

Vi er et mindre firma med begrænsede ressourcer og vi forsøger at holde priserne tilpas lave, så flere kunder har mulighed for at købe vores service, og vi samtidig kan få økonomien til at løbe rundt.

Firmainformation

Firmanavn:

Allerød Senior Service ApS

Adresse:

Kollerødvej 60

3450 Allerød

CVR nr.:

38193368

Indehaver og direktør:

Charlotte Elley