Hjemmeservice

Hjemmeservice

Rengøring for seniorer


Vores kunder er primært ældre borgere eller borgere med fysiske handicaps, der gør, at de ikke selv kan klare alle praktiske opgaver i hjemmet.

 

Nogle opgaver får man måske kommunal hjemmehjælp til at klare. Men det er ofte ikke nok. Her kan Allerød Hjemmeservice hjælpe til. Vi kan hjælpe med almindelig rengøring, som støvsugning og gulvvask, aftørring af støv og spindelvæv, under sengen og oppe på skabene, eller f.eks. at give køkkenet og badeværelset en omgang, pudse vinduer eller hjælpe til med almindeligt havearbejde i sæsonen.

 

Vi aftaler typisk en fast ugedag eller hver 14. dag, hvor vi kommer forbi på et fast tidspunkt i f.eks. 1-2 timer afhængig af jeres behov. Enten har vi aftalt et fast rengøringsprogram med jer, som vi går ud fra, eller vi tager opgaverne, som de kommer, alt efter hvad behovet måtte være den pågældende dag.

Du kan også bruge Allerød Hjemmeservice til ad hoc-opgaver. Hvis du står og skal flytte i en seniorbolig og har en masse ting, der skal ryddes op i, eller der er brug for en ekstra hånd til rengøring af den tomme bolig, kan vi også hjælpe til. Når du skal på plads det nye sted, kan vi komme forbi og give en hånd med det også. Men vi er hverken flyttefolk eller håndværkere – så den del overlader vi til de professionelle med musklerne.

 

Under Coronakrisen har vi oplevet en nedgang i ordrer. Derfor tager vi i en periode også rengøringsopgaver for helt almindelige familier. Men vi prioriterer vores primære målgruppe og må derfor nogle gange takke nej til opgaver hos familier, der fysisk godt kan klare arbejdet selv, men måske ikke har tid nok til det.


Vi har en fast timepris på kr. 299 inkl. moms.

Almindelig rengøring


Hvis du har brug for hjælp til at svinge støvsugeren, tage en opvask, der har hobet sig op, eller skifte sengetøjet, kan vi hjælpe med det. Vi er ikke underlagt samme arbejdsbegrænsninger, som den kommunale hjemmehjælp.

 

Der er almindeligvis mulighed for skattefradrag for vores hjælp til rengøring og havearbejde. Læs her om dine muligheder for at trække regningen fra i skat.

 

Havehjælp


I havesæsonen hjælper vi til med at slå græsset, luge bedene og klippe hækken. Vi udfører ikke omfattende haveprojekter eller professionelt gartnerarbejde. Til disse opgaver henviser vi til specialister. Men vi kan hjælpe med mange af de hverdagsting i haven, som ens fysiske begrænsninger gør det svært for en ældre selv at udføre.

Indkøbsservice


Mange særligt udsatte ældre har i disse Corona-tider valgt at gå i selv-isolation, for at beskytte sig imod smittefare. De fleste dagligvarer og mange andre forbrugsgoder kan bestilles online og leveres lige til hoveddøren. Selv medicin fra apoteket kan i dag købes online. Men der er nogle tilfælde, hvor man er nødt til at møde fysisk op i en butik, for at købe eller hente en bestemt vare. Der kan vi hjælpe dig med.

 

Hvis du har en aftale hos lægen, fysioterapeuten eller et andet sundhedsbesøg, som du gerne vil have en ledsager med til, kan vi i nogle tilfælde også hjælpe dig med det.

Priser


Rengøringsbranchen er præget af stor konkurrence. Der findes en del store, professionelle rengøringskoncerner med uddannede rengøringsassistenter og præcise arbejdsprogrammer. Her er det oftest prisen, der er afgørende, når de skal finde kunder. Til store virksomheder og institutioner er den slags nok optimalt. Men for rengøring i et privat hjem hos en borger med varierende rengøringsbehov, er de mindre og mere fleksible hjemmeservicefirmaer mere egnede.

 

Selvom vi ikke har de samme stordriftsfordele, som de store udbydere, kan vi godt konkurrere på prisen. Vi koster kun kr. 299 i timen inkl. moms. Det er under den sats, som man almindeligvis betaler for privat rengøring, når det er under en kommunal ordning. Det bliver altså ikke dyrere at vælge Allerød Hjemmeservice frem for en privat hjemmehjælp, som har kontrakt med kommunen.

Skattefradrag


Læs om hvilke skattefradrag, du kan få på rengøringsservice og havehjælp hos Allerød Hjemmeservice. Med finansloven for 2021 er dit mulige Servicefradrag sat op til kr. 25.000 om året og skatteværdien af fradraget er forøget. Faktisk kan du spare helt op til kr. 729 om måneden i skat, hvis hele fradraget udnyttes.

Hjemmeservice

rengøring

COVID-19 restriktioner frem til 3. januar 2021


Som en direkte konsekvens af regeringens nedlukning af Danmark til og med 3. januar 2021 pga. høje Corona-smittetal, udfører vi i en periode kun rengøringsopgaver hos seniorkunder, der ikke kan vente til efter nedlukningen. De rengøringskunder, der bliver direkte berørt af aflyste aftaler, får direkte besked. Vi tager først imod nye rengøringsopgaver efter 3. januar 2021. Du kan dog godt kontakte os allerede nu og lave en aftale efter nytår. Hvis restriktionerne forlænges bliver aftalen muligvis rykket.


Besøgsven-kunder bliver ikke aflyst, med mindre restiktioner på f.eks. plejehjem forhindrer at vi kan komme på besøg.


Vi henviser i øvrigt til vores anbefalinger vedrørende Corona-virus.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


203200

Copyright 2020-2021 © Allerød Hjemmeservice ApS • CVR nr. 38193368