Hjemmeservice

Hjemmeservice


Vi kører i hele Nordsjælland


Hjemmeservice for private

Allerød Hjemmeservice leverer alle klassiske former for rengøring og pasning af haver i private hjem. Vi tilbyder også at gå tur med hunden, hjælpe med indkøb og meget mere. Du kan få skattefradrag (servicefradrag) for en del af regningen.

Vi hjælper med både små og store opgaver. Skal huset gøres hovedrent eller trænger haven til en ordentlig omgang? Skal du have hjælp til at pakke dine ting, når du skal flytte - eller pakke ud bagefter, hjælper vi gerne til.


Vores priser er konkurrencedygtige, men vi betaler samtidig personalet en fair løn, så de er motiverede til at yde deres bedste for vores kunder.

Ferieservice

Som en del af vores koncept Ferieservice tilbyder vi at passe jeres hus og have mens I selv holder ferie. Det virker både præventivt over for evt. tyve, men er også rart for beboerne, når man komme hjem til nyslået græs, rene vinduer og en postkasse, der er blevet tømt.

Vi kan også tilbyde at passe bestemte typer kæledyr, som enten holdes i bur, akvarie, terrarie eller lignende. Vi kan fylde mad op til katten og tømme kattebakken.


Hvis I har brug for at huset tilses af en sikkerhedsvagt, leverer vi også dét.

Basispris for hjemmeservice og erhvervsfacility: kr. 300,00 pr. time.

(kr. 240,00 ex. moms). Tillæg for aften, nat og weekendarbejde.

Besøgsven for seniorer

Besøgsven er ligesom hjemmeservice. Men her garanterer vi, at kunden altid får besøg af den samme medarbejder. Hendes opgaver aftales med kunden fra gang til gang. Men hvis der i stedet er behov for samtale og omsorg, tager vi også tid til det.

Besøgsven er en populær service, som tidligere hed ELZØ Besøgsven. Det er stadig Charlotte, som primært kommer hos de senior kunder, der har valgt en fast rengøringshjælp.

Facility service erhverv

Renholdelse af udendørs arealer samt rengøring af vinduer, facader, kontorer, butikslokaler og meget andet hører under de facility services, vi tilbyder til erhverv. Hvis vi ikke selv har funktionerne in-house, har vi mange samarbejdspartnere, der kan levere de ydelser, jeres virksomhed efterspørger.

Facility service til erhverv leveres i samarbejde med AZEA A/S, som er en professionel virksomhed med over 20 års erfaring inden for bl.a. administration af udlejningsejendomme.


Kontakt os med din opgave, så finder vi en fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • CVR nr. 38193368