Hjemmeservice

Rengøring for seniorer


Vores kunder er primært ældre borgere eller borgere med fysiske handicaps, der gør, at de ikke selv kan klare alle praktiske opgaver i hjemmet.

 

Nogle opgaver får man måske kommunal hjemmehjælp til at klare. Men det er ofte ikke nok. Her kan Allerød Hjemmeservice hjælpe til. Vi kan hjælpe med almindelig rengøring, som støvsugning og gulvvask, aftørring af støv og spindelvæv, under sengen og oppe på skabene, eller f.eks. at give køkkenet og badeværelset en omgang, pudse vinduer eller hjælpe til med almindeligt havearbejde i sæsonen.

 

Vi aftaler typisk en fast ugedag eller hver 14. dag, hvor vi kommer forbi på et fast tidspunkt i f.eks. 1-2 timer afhængig af jeres behov. Enten har vi aftalt et fast rengøringsprogram med jer, som vi går ud fra, eller vi tager opgaverne, som de kommer, alt efter hvad behovet måtte være den pågældende dag.

 

Du kan også bruge Allerød Hjemmeservice til ad hoc-opgaver. Hvis du står og skal flytte i en seniorbolig og har en masse ting, der skal ryddes op i, eller der er brug for en ekstra hånd til rengøring af den tomme bolig, kan vi også hjælpe til. Når du skal på plads det nye sted, kan vi komme forbi og give en hånd med det også. Men vi er hverken flyttefolk eller håndværkere – så den del overlader vi til de professionelle med musklerne.

Under Coronakrisen har vi oplevet en nedgang i ordrer. Derfor tager vi i en periode også rengøringsopgaver for helt almindelige familier. Men vi prioriterer vores primære målgruppe og må derfor nogle gange takke nej til opgaver hos familier, der fysisk godt kan klare arbejdet selv, men måske ikke har tid nok til det.

 

Vi opererer med en fast timepris på kr. 299 inkl. moms.

Vi vil helst have en rigtig snak med dig om opgaverne. Men da vi oftest er ude hos kunderne i løbet af dagen, kan det være svært at have tid nok, når nye kunder ringer. (Det er heldigvis et positivt problem). Du er derfor meget velkommen til at indtaste nogle oplysninger om opgaven og hvornår den ønskes udført. Så kan vi med det samme se, om det er noget, vi har tid og mulighed for at hjælpe jer med. Vi vender under alle omstændigheder tilbage med et svar.

 
 
 
 
Besøgsven
Alm. rengøringshjælp
Alm. havearbejde
Noget andet:
 
 
 

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


203200

Copyright 2020 © Allerød Hjemmeservice ApS • CVR nr. 38193368