Fastvagt

Fastvagt


Butikker og andet erhverv


Fastvagt i butik

Hvis din butik eller forretning har været udsat for røveri eller tyveri, kan en vagt i butikken være med til at skabe tryghed for kunder og personale, samt virke præventivt imod ny kriminalitet. Vi kan stille med en fast vagt i en enkelt dag eller i en kortere/længere periode.

 

Det kan også være, at I har et særligt arrangement eller en aften med lang åbningstid, hvor der er brug for lidt ekstra kundeservice, som vagten kan bistå med.


Vagten kan også hjælpe med at dirigere trafikken på parkeringspladsen, hvis der forventes at komme ekstra mange biler.

Vægtertømning ved kølealarm

Hvis en fødevareforretning pludselig oplever, at en køler eller fryser byder sammen når butikken er lukket, kan det være en stor opgave for personalet at flytte frost- eller kølevarer fra én montre til en anden midt om natten.


Vores vagt kan tilkaldes og bistå personalet med opgaven. Samtidig hjælper vagten med at skabe tryghed for det personale, der ellers går rundt i butikken alene om natten og flytter frostvarer.

 

Vægtertømning forudsætter enten en forudgående standby-aftale eller at vi har ledigt personale til opgaven, når I ringer. Nogle alarmselskaber tilbyder kædebutikker vægtertømning som en del af udrykningskørslen og dette kan derfor være omfattet af jeres eksisterende abonnement.


Vores service henvender sig til butikker uden en sådan aftale.

Udvendigt tilsyn - erhverv

Hvis jeres forretningssted har oplevet problemer med tilkobling af alarmen eller butikken/kontoret af andre årsager ikke bliver overvåget uden for åbningstiden, kan vi tilbyde at foretage udvendige tilsyn, hvor vi efterser om der har været indbrud eller forsøg på indbrud imens forretningsstedet er uden overvågning.

 

Tilsynene sikrer dels en lidt hurtigere reaktion, hvis uheldet har været ude og der er begået et reelt indbrud, og det virker også præventivt, at vagtbilen kommer forbi og vagten går en runde med sin lygte f.eks. hver 2. eller 3. time – afhængig af jeres behov.

 

I tilfælde af indbrud bliver vagten på stedet indtil stedet er sikret eller en kontaktperson overtager.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • CVR nr. 38193368