Det siger kunderne

Hvad siger kunderne?

Kunderne udtaler sig:

 "Jeg synes at jeres koncept er helt fantastisk. Demens er en nedværdigende og modbydelig sygdom. Overgangen fra et normalt liv, til ikke at kunne klare sig selv, er et langt og svært forløb. Ikke mindst fordi det er de pårørende der må træffe beslutninger for den demente.


Tiden inden vores mor kom på plejehjem, var en hård periode der krævede meget af vores tid. Det var en stor lettelse da Charlotte blev besøgsven et par gange om ugen for vores mor. Vi vidste, at hun var i gode hænder, og i starten var det lidt en praktisk foranstaltning. Men det viste sig at vores mor virkelig hyggede og morede sig, og var glad og opløftet når hun havde haft besøg.


Charlotte's positive, kærlige empatiske væsen, og forståelse for sygdommen, har haft stor betydning for hele processen. Vores mor havde det trygt og rart i hendes selskab. Og vi var trygge ved Charlotte, og kunne 'lade op' når hun var hos vores mor.


At Charlotte fortsatte med besøgene da vores mor flyttede på plejehjem, var også en stor hjælp. Vores mor var utryg ved det nye sted. Men udover os, var Charlotte også en tryg del i hverdagen, der gjorde at hun stille og roligt faldt til.


Så det har virkelig været en positiv oplevelse at have Charlotte som besøgsven. Det har været kærligt og trygt."

 

- Anonym, Vejby

”Jeg har benyttet Besøgsven ordningen hos Allerød Senior Service i en periode efter min far var kommet hjem fra genoptræning. Han var slet ikke klar til at klare sig selv endnu, og som pårørende var det svært at afse tid nok til at besøge ham. Derfor kom Charlotte som sendt fra himlen. I tre måneder besøgte hun min far 2-3 gange om ugen indtil han kom til hægterne igen og indtil kommunen endelig fik visiteret den nødvendige hjælp. Hun hjalp med rengøringen og tøjvask og gav sig tid til at snakke og hygge med far. Det savner han.


Hvis jeg havde råd, måtte Charlotte gerne være fortsat med at komme som besøgsven hos min far. Men hjælpen har været uvurderlig i de svære måneder efter han kom hjem fra hospitalet.” (forkortet red.)

 

- Anonym, Farum

”Min søster og jeg har været rigtig glade for at benytte Allerød Senior Service som aflastning, når vi ikke selv har haft tid og overskud til at besøge vores mor på plejecentret i Nordsjælland. Charlotte har ofte været en slags forlænget arm og en stabil støtte, som vores mor har haft glæde af igennem lang tid, helt tilbage fra før hun flyttede på plejehjem.

 

Charlotte er en pligtopfyldende og hjertevarm besøgsven, som vi giver vores varmeste anbefalinger. I det hele taget bør mange flere pårørende tænke i de baner, når det offentlige system ikke længere tilbyder personligt nærvær som en del af pakken. Vi synes, at det har været alle pengene værd, både for os som børn, men især for vores mor. Tak, Charlotte.”

 

- B.N., Strøby

Charlotte Elley - Besøgsven