Coronavirus

Coronavirus COVID-19


Vejledning til vores kunder


Coronavirus - hvad skal du gøre?

Hvis du er smittet med coronavirus eller er du kommet i karantæne eller hjemmeophold pga. coronavirussen, skal dine aftaler med os enten aflyses eller udsættes indtil det igen vurdres risikofrit at komme på besøg.


Dette tiltag er dels for at beskytte vores medarbejdere imod smitte, men i særlig grad for ikke at bringe smitte med ud til andre kunder. Hvis vi har mistanke om, at en medarbejder er smittet eller i særlig risiko for at bære smitte, bliver den pågældende medarbejder sendt hjem indtil der ikke længere vurderes forhøjet smitterisiko.


Skulle det ske, at en medarbejder bliver smittet eller holdes hjemme pga. mistanke herom, vil samtlige kunder, som den pågældende medarbejder har besøgt inden for de seneste 2 uger, blive kontaktet.


Hvis du selv bliver konstateret smittet - og du har haft en af vores medarbejdere på besøg inden for de seneste 2 uger - håber vi, at du straks vil orientere os om det, så vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger.

Er der grund til at være bekymret?


Vi mener ikke, at der i den nuværende situation er grund til, at være ekstra bekymret for at få besøg af hjemmeservice eller besøgsven da ingen medarbejdere med de mindste symptomer får lov til at møde på arbejde.


Ikke desto mindre kommer vi også rundt hos kunder, som kan være i særlig risiko for alvorlige konsekvenser, i tilfælde af at de smittes med coronavirus. Derfor tager vi ingen chancer og aflyser hellere en aftale, hvis der er den mindste tvivl.


Hvis du selv mener, at du er i en særlig risiko - enten pga. en diagnose eller et svækket immunforsvar - opfordres du til at aflyse alle dine aftaler med os indtil situationen er mere normal.


Det koster ingenting at aflyse en aftale på forhånd - uanset om du har grund til bekymring eller blot ønsker, at være på den sikre side. Vi behøver ingen forklaring.

Vil du vide mere om forholdsreglerne?

Hvis du har brug for mere information om coronavirus og COVID-19, henviser vi til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor du kan læse om sygdommen, herunder spredning og symptomer.


Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker at rykke/aflyse en aftale.


Ring til Charlotte på telefon 42 52 35 32, hvis du vil vide mere om coronavirus eller ønsker vejledning herom. Det er helt gratis.

Hvis du har symptomer på smitte

Såfremt du har symptomer på coronavirus eller mistænker at du er blevet smittet, skal du som det allerførste rette henvendelse til sundhedsmyndighederne, enten pr. telefon til din egen læge - eller uden for åbningstiden til 1813.

Kilde: Sundhedsstyrelsen.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • CVR nr. 38193368