Coronavirus

Coronavirus COVID-19


Vejledning til vores kunder


Coronavirus - hvad skal du gøre?

Skulle det ske, at en medarbejder bliver smittet eller holdes hjemme pga. mistanke herom, vil samtlige kunder, som den pågældende medarbejder har besøgt inden for de seneste 2 uger, blive kontaktet.


Hvis du selv bliver konstateret smittet - og du har haft en af vores medarbejdere på besøg inden for de seneste 2 uger - håber vi, at du straks vil orientere os om det, så vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger.

Særlige Corona-services

I forbindelse med Coronakrisen, hvor visse grupper af befolkningen i praksis er begrænset til hjemmets fire vægge, tilbyder vi bl.a. at bistå med hjælp til indkøb, hvis du ikke har mulighed for at bestille varer online med hjemmelevering.


Vi kan fortsat komme og gøre rent hos dig. Hvis du mener, at du er i særlig risiko for smitte, bærer vi gerne mundbind, når vi gør rent indendørs. Det ekstra værnemiddel er dog ingen 100% garanti imod smitte. Udover mundbind anvender vi håndsprit og tager alle de øvrige forholdsregler, som anbefales af myndighederne.


Er du i tvivl, kan du altid kontakte os og høre, hvorledes vi håndterer situationen omkring Corona og COVID-19.

Vil du vide mere om forholdsreglerne?

Hvis du har brug for mere information om coronavirus og COVID-19, henviser vi til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor du kan læse om sygdommen, herunder spredning og symptomer.


Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker at rykke/aflyse en aftale.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


203200

Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • Allerød Hjemmeservice ApS • CVR nr. 38193368