Besøgsven

Besøgsven


Hjemmeservice for seniorer


Få en fast Besøgsven

Med Besøgsven ordningen sikrer vi vores senior kunder, at man altid får besøg af den samme rengøringsassistent og hjælper, som man plejer. Hvis din Besøgsven bliver forhindret i at komme, aftaler vi en ny tid. Vi sender aldrig en afløser, du ikke kender.

Fleksibelt eller fast besøg

Alt efter dine behov vælger du selv, om du vil have besøg af os på en fast ugedag, eller om du foretrækker at aftale besøgene fra gang til gang.


Hvis du bliver for syg til at få besøg, eller skal indlægges, koster det ikke noget at aflyse din besøgsven eller ændre tiden. Vi er meget fleksible hvad det angår.


Du kan vælge om du vil betale for vores besøg efter hver gang, eller om vi skal samle dem på en månedlig faktura. Du kan betale på stedet med kontanter eller MobilePay. Eller med faktura i din netbank. Alt efter hvad du foretrækker.


Du får en opgørelse hvert år, som du kan bruge til dit årlige skattefradrag. Læs mere om skattefradrag for din Besøgsven.

Mød Charlotte

Vi hjælper med det meste...

Vi hjælper med alle former for rengøring i hjemmet, inklusiv hovedrengøring samt hele rydninger af indbo. Alle former for havearbejde, som kan klares med almindelige haveredskaber og en græsslåmaskine, udføres.


Hvis du skal flytte og har brug for hjælp til at pakke dine ting ned, kan din Besøgsven give en hånd med. Hun hjælper også gerne med at pakke ud igen og hænge lamper op m.m. Hvis opgaven bliver for stor for din Besøgsven alene, tager hun nogle venlige hjælpere med.


Vores personale er dansk og forstår facetterne i sproget. Sammen med kurser i håndtering af personer med demens, hjælper det os til at sikre en tryg dialog med senior kunderne i deres private hjem.


Vores service inkluderer ikke personlig pleje eller anden pleje, der kræver særlige faglige kompetencer. Vi yder rengøringsservice, haveservice samt hygge og samvær, hvis der en dag er mere brug for det.


Vi kan hjælpe med at købe ind og hente medicin på apoteket. Og trænger hunden til en god lang luftetur, er vi også friske med hundesnoren i alt slags vejr.


I praksis kan din Besøgsven hjælpe med alt stort og småt, som du ikke selv har energi eller kræfter til at klare. Det gælder også hvis du er pårørende og leder efter en sød og venlig Besøgsven til eksempelvis den ene eller begge dine forældre.

Din kommende Besøgsven kunne for eksempel være Charlotte. Udover at være Besøgsven for seniorer i blandt andet Allerød og Furesø, arbejder hun også til dagligt i et køkken på et rehabiliterings-center.


Charlotte omgås til dagligt senior borgere, der ikke kan klare alting selv i hverdagen. De er måske ikke rigtig plejekrævende, men har nedsat funktionsevne eller er fysisk svagelige. Så de har brug for en hånd i hverdagen.

Mange ældre borgere eller seniorer ligger på lige på kanten af kommunal hjemmehjælp, men får måske ikke bevilget rengøring eller hjælp til haven. Så kan det være en stor hjælp med et besøg på blot et par timer om ugen.


Med grønne fingre er hun ikke bleg for også at tage fat i haven. Og så har hun hundetække og lufter gerne de små poter, hvis hunden er blevet lidt forsømt. Hun kan også tage sin egen labrador med, hvis du savner lidt selskab fra en hund mens hun gør hytten ren.

Du kan skrive til Charlotte lige her:

 
 
 
 
Besøgsven
Alm. rengøringshjælp
Alm. havearbejde
Noget andet:
 
 
 

Hvad med Coronavirus?


Vi er opmærksom på risikoen ved Coronavirus (COVID-19) og tager ekstra forholdsregler når vi besøger vores kunder. I nogle tilfælde aflyser vi aftaler, hvis vi vurderer, at kunden er i en særlig risikogruppe. Læs mere her.


Du kan altid selv aflyse aftaler, hvis du f.eks. kommer i karantæne eller af andre grunde ikke ønsker besøg alligevel.

Hvad koster det at få en Besøgsven?


Du kan nøjes med at booke for mindst 1 times besøg pr. gang, hvis vi aftaler en fast ugedag. Almindelig hjemmeservice er ellers altid for mindst 2 timer pr. gang.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • CVR nr. 38193368