Besøgsven

OBS: Ferielukket i uge 34 + 35

Besøgsven


Hjemmeservice for seniorer


Få en fast Besøgsven

Mange - især ældre - kan være utrygge ved at have "fremmede" rendene rundt i sit hjem. Hvis man hyrer et traditionelt rengøringsfirma, kan man ikke altid vide sig sikker på, om man kender den medarbejder, der kommer ud på opgaven.


Allerød Hjemmeservice adskiller sig fra almindelige rengøringsselskaber ved f.eks. at tilbyde, at det altid er den samme medarbejder, der kommer ud til kunden. Bliver pågældende syg eller forhindret i at komme, rykker vi aftalen. Vi sender aldrig blot en afløser, som du ikke har mødt før.


Det giver ekstra tryghed.


Uanset om du selv bestiller vores service eller om vi rekvireres gennem en pårørende, arbejder vi altid efter det samme princip; at kunden skal føle sig tryg ved den medarbejder, der kommer, og der skal være en gensidig god kemi.


Ved vores første møde, som er gratis, taler vi om de ting, der er brug for hjælp til, aftaler hvornår vi skal begynde og får set hinanden an. Det er altid den pågældende medarbejder, der skal komme i dit hjem, som tager introduktionsmødet.

Faste tider eller efter behov

Det er helt op til dig, hvor ofte du har lyst til eller behov for at få besøg, samt hvilke ting, du ønsker hjælp til. Vi kan både tilbyde at komme på faste ugedage, f.eks. ugentlig eller hver 14. dag, og vi kan komme forbi efterhånden som behovet opstår.


Vi kan lave en fast plan for hvilket arbejde, du ønsker udført. Men vi kan også lade det være åbent og tage tingene efter hvad der nu måtte være mest brug for den pågældende dag.


Vi er meget fleksible og tilpasser vores arbejde, hvis dine behov ændrer sig.


Med en fast besøgsven kan du, hvis du bliver syg eller af andre årsager må aflyse et besøg med kort varsel, altid aflyse eller rykke en aftale, uden at det koster dig noget. Omvendt kan vi også blive i længere tid, hvis du en dag har brug for det. Det forudsætter naturligvis, at medarbejderen ikke er bundet af en anden aftale.


Prisen for hjemmeservice og besøgsven er baseret på den tid, vi faktisk bruger.

Mød Charlotte

Charlotte er vores faste besøgsven i bl.a. Allerød, Furesø og nabokommunerne. Hun har allerede en del faste kunder, hun besøger, samt nogle ekstra rengøringskunder. Men kalenderen er åben for, at flere ældre, seniorer eller andre kan få tilknyttet Charlotte som fast besøgsven - eller til anden hjælp i hjemmet og haven.


Så når du ringer eller skriver til os for at få hjælp, vil det højst sandsynligt være Charlotte, du mødes med og aftaler de nærmere detaljer.


Charlotte er smilende og imødekommende. Og så har hun mange års erfaring fra brancher, hvor netop seniorer og ældre er målgruppen. Senest har hun været tilknyttet køkkenet i et kommunalt rehabiliteringscenter, hvor hun stadig arbejder nogle få timer om ugen.

Skriv til os, hvis du ønsker at blive kontaktet:

 
 
 
 
Besøgsven
Alm. rengøringshjælp
Alm. havearbejde
Noget andet:
 
 
 

Ring i dag og lav en aftale

Du kan ringe til os på alle hverdage fra kl. 9:00 til kl. 15:00, hvis du vil lave en aftale om hjemmeservice eller ønsker at høre mere om Besøgsven.

Ring på telefon 42 52 35 32


Tast herefter 1 for 'ny kunde'.

Hvad med Coronavirus?

Som ældre eller en person med svækket helbred er det vigtigt at være ekstra opmærksom på de risici, der kan være forbundet med cornavirus (COVID-19).


Vi tilbyder, at indendør rengøring kan udføres med anvendelse af mundbind, hvis kunden er i en særlig risikogruppe - eller blot føler sig mere tryg ved de ekstra værnemidler. Men vi må understrege, at dette primært har psykoligisk effekt og ikke er en garanti imod virussmitte eller lignende.


Hvis vores medarbejder har de mindste symptomer, bliver hun hjemme og tager hellere en coronatest ekstra for at være helt sikker. Men er man som kunde i tvivl om, hvorvidt det er sikkert at få besøg, må man gerne afbestille vores service.


Det gjorde rigtig mange af vores kunder i starten af nedlukning i forbindelse med coronaepedimien. Nogle af dem får i dag hjælp til indkøb af dagligvarer eller til at holde ukrudtet i haven nede. Men vi savner mange af vores kunder, der har fået hjælp til rengøring og andre huslige ting. Og vi glæder os til forhåbentlig snart at vende tilbage til dem.


Hvis du er i tvivl om hvordan man reducerer smitterisikoen i det daglige, kan du læse vores vejledning om Coronavirus.

Kontakt


Adresse:


Kollerødvej 60, DK-3450 Allerød


E-mail:


info@allerod.dk


203200

Copyright 2019 © Allerød Vagtservice ApS • Allerød Hjemmeservice ApS • CVR nr. 38193368